Ελληνική Ομοσπονδία Xειμερινών Αθλημάτων | ΕΟΧΑ

Κανόνες COV19 για συμμετοχή στις εξετάσεις

Αγαπητοί φίλες/φίλοι,

Για την συμμετοχή στις τελικές εξετάσεις της σχολής προπονητών χιονοδρομίας είναι υποχρεωτικό για όλους τους σπουδαστές και επιτηρητές τα παρακάτω:

– να έχουν εμβολιαστεί για Covid-19 και να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού που να έχει εκδοθεί από δημόσια αρχή, υπό την προϋπόθεση της παρόδου δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού τους,

ή

– να έχουν διαγνωστεί αρνητικοί, κατόπιν μοριακού τεστ PCR που έχει διενεργηθεί εντός 72 ωρών πριν από την άφιξή τους ή rapid test που έχει διενεργηθεί εντός 48 ωρών πριν από την άφιξή τους, από πιστοποιημένα εργαστήρια και να έχουν σχετική βεβαίωση στην ελληνικήαγγλικήγαλλικήγερμανικήιταλικήισπανική ή ρωσική γλώσσα,

ή

– να έχουν βεβαίωση / πιστοποιητικό νόσησης, στην ελληνική, αγγλικήγαλλικήγερμανικήιταλικήισπανική ή ρωσική γλώσσα, που έχει εκδοθεί από δημόσια αρχή ή πιστοποιημένο εργαστήριο. Το πιστοποιητικό νόσησης εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 6 μήνες μετά από αυτόν.

Οι βεβαίωσεις/πιστοποιητικά θα πρέπει να έχουν σταλεί ηλεκτρονικά στην ΕΟΧΑ (info@eox.gr) εώς και την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου και ώρα 14:00. Στις βεβαιώσεις/πιστοποποιητικά θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα του Σπουδαστή.

Επίσης, στη διάρκεια των εξετάσεων είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του πανεπιστημίου καθώς και γενικότερα η αποφυγή συνωστισμού τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Σας ευχαριστώ για την συνεργασία,

Ο διευθυντής της Σχολής

Τιμολέων Τσουρέκας