Ελληνική Ομοσπονδία Xειμερινών Αθλημάτων | ΕΟΧΑ

Επανεξέταση μαθημάτων σχολής προπονητών

Αγαπητοί/τες σπουδαστές/στριες,

Σας ενημερώνω ότι η επανεξέταση των τελικών γραπτών εξετάσεων θα διεξαχθούν στο Κεντρικό Αμφιθέατρο, στο ισόγειο του γυάλινου κτιρίου των εγκαταστάσεων της ΣΕΦΑΑ στη Θέρμη για την ολοκλήρωση της Σχολής Προπονητών Χιονοδρομίας 2019 Γ’ κατηγορίας της Γ.Γ.Α, το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 12:00-15:00.

Η ύλη των εξεταζόμενων μαθημάτων παραμένει η ίδια και οι γραπτές εξετάσεις δια ζώσης είναι υποχρεωτικές για όλους τους σπουδαστές, χωρίς εξαιρέσεις.

Οι σπουδαστές/στριες θα πρέπει να βρίσκονται στην αίθουσα 15’ λεπτά πριν την έναρξη της εξέτασης. Για να γίνουν δεκτοί στις εξετάσεις οι υποψήφιοι-ιες πρέπει να φέρουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο.

Επίσης για την συμμετοχή στις εξετάσεις είναι υποχρεωτικά για όλους τους σπουδαστές και επιτηρητές τα παρακάτω:

– να έχουν εμβολιαστεί για Covid-19 και να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού που να έχει εκδοθεί από δημόσια αρχή, υπό την προϋπόθεση της παρόδου δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού τους,

ή

– να έχουν διαγνωστεί αρνητικοί, κατόπιν μοριακού τεστ PCR που έχει διενεργηθεί εντός 72 ωρών πριν από την άφιξή τους ή rapid test που έχει διενεργηθεί εντός 48 ωρών πριν από την άφιξή τους, από πιστοποιημένα εργαστήρια και να έχουν σχετική βεβαίωση στην ελληνικήαγγλικήγαλλικήγερμανικήιταλικήισπανική ή ρωσική γλώσσα,

ή

– να έχουν βεβαίωση / πιστοποιητικό νόσησης, στην ελληνική, αγγλικήγαλλικήγερμανικήιταλικήισπανική ή ρωσική γλώσσα, που έχει εκδοθεί από δημόσια αρχή ή πιστοποιημένο εργαστήριο. Το πιστοποιητικό νόσησης εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 6 μήνες μετά από αυτόν.

Οι βεβαίωσεις/πιστοποιητικά θα πρέπει να έχουν σταλεί ηλεκτρονικά στην ΕΟΧΑ (info@hwsf.eu) έως και την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00. Στις βεβαιώσεις/πιστοποποιητικά θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα του Σπουδαστή.

Επίσης, στη διάρκεια των εξετάσεων είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του πανεπιστημίου καθώς και γενικότερα η αποφυγή συνωστισμού τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Στην περίπτωση αλλαγής του προγράμματος θα ενημερωθείτε εγκαίρως.

Σας ευχαριστώ για την συνεργασία,

Ο διευθυντής της Σχολής

Τιμολέων Τσουρέκας