Ελληνική Ομοσπονδία Xειμερινών Αθλημάτων | ΕΟΧΑ

Χορός στον πάγο

Σε πολύ υψηλά οργανωτικά επίπεδα πραγματοποιήθηκε το 2  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ στο παγοδρόμιο ICEBERG της Θεσσαλονίκης, το Σάββατο και την Κυριακή 8 και 9 Απριλίου 2017 . Στους αγώνες συμμετείχαν  39 αθλητές και αθλήτριες , οι οποίοι αγωνίστηκαν σε δέκα κατηγορίες.     Για την αξιολόγηση των αθλητών ,κλήθηκαν από την ΕΟΧΑ και συμμετείχαν οκτώ  επιφανείς διεθνείς κριτές (μία από την Ελλάδα   και επτά από το εξωτερικό).

Μεταξύ αυτών ο Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας καλλιτεχνικού πατινάζ Alexander Lakernik , ο Γενικός Διευθυντής της Ρωσικής Ομοσπονδίας Alexander Kogan και η Πρόεδρος της Βουλγαρικής Ομοσπονδίας Tatiana Yordanova .

Οι νεαροί παγοδρόμοι ενθουσίασαν τους θεατές για την αγωνιστική τους ποιότητα και έστειλαν ελπιδοφόρο μήνυμα για την ανάπτυξη του αθλήματος στην χώρα μας.

Η Ε.Ο.Χ.Α. δια στόματος του αντιπροέδρου της Γιώργου Σμυρναίου, υποσχέθηκε αμέριστη συμπαράσταση στα σωματεία και στους αθλητές ,και από την νέα αγωνιστική περίοδο, πολλούς αγώνες.

Τέλος ευχαρίστησε όσους συνέβαλλαν στην διοργάνωση των αγώνων και ιδιαίτερα τους συνεργάτες της ΕΟΧΑ και τους ιδιοκτήτες του παγοδρομίου ICEBERG για την πολύτιμη βοήθειά τους.