Ελληνική Ομοσπονδία Xειμερινών Αθλημάτων | ΕΟΧΑ

Με επιτυχία διεξάχθηκε το Πανελλήνιο Τουρνουά

Με μεγάλη επιτυχία διεξάχθηκε το Πανελλήνιο Τουρνουά ΧΟΚΕΥ στον πάγο ,῾῾Μακεδονία῾῾ από τις 6 εως 8 Μαίου 2016 στο παγοδρόμιο ICEBERG, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Το τουρνουά το διοργάνωσε η ΕΟΧΑ με την συμμετοχή των στελεχών της και παρουσία του προέδρου της Γυρούση Δημοσθένη.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΟΧΑ και πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Σμυρναίος Γεώργιος δήλωσε:

“Η ΕΟΧΑ έκανε ότι ήταν δυνατό προκειμένου να εξασφαλίσει τις καλύτερες συνθήκες για τους αθλητές των ομάδων . Για  το λόγο  αυτό επιστράτευσε τα καλύτερα της στελέχη της και τρεις διακεκριμένους διεθνείς Βούλγαρους διαιτητές, για να υποστηρίξουν τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Η ανάπτυξη των αθλημάτων του πάγου αποτελεί προτεραιότητα μας και θα συνεχἰσουμε με επιμονή και υπομονή την προσπάθεια μας προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας.

Στοχεύουμε να δημιουργήσουμε ανάπτυξη βασιζόμενοι στους νέους αυτούς αθλητές ,που είναι η ελπίδα και το μέλλον του αθλήματος. Δεν μπορούμε όμως να παραγνωρίσουμε την συνεισφορά και τους αγώνες αυτών που έφεραν το άθλημα στην Ελλάδα ,που το ανέπτυξαν και το συντήρησαν. Από αυτούς ζητάμε την συμπαράστασή  και την στήριξή τους. Όλοι μαζί θα πετύχουμε.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλλαν για την επιτυχία αυτών των αγώνων και ιδιαίτερα τους συνεργάτες μου και τη διεύθυνση του παγοδρομίου ICEBERG για την άψογη συνεργασία τους.᾽᾽

 

Στους αγώνες συμμετείχαν 7 ομάδες με τα εξής αποτελέσματα:

Κατηγορία Αντρών-Νέων

  1. ICE GUARDIANS
  2. HUSKIES THESSALONIKIS
  3. ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑ΅ΙΚΟΣ

 

Κατηγορία Εφήβων-Παίδων

  1. ΤΑΡΑΝΔΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
  2. HUSKIES
  3. ICE GUARDIANS
  4. ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑ΅ΙΚΟΣ