Ελληνική Ομοσπονδία Xειμερινών Αθλημάτων | ΕΟΧΑ

Επιτυχίες στο Χόκεϋ

Πολυμελής ομάδα μικρών αθλητών των Ice Guardians και τριών ακόμη σωματείων της Αθήνας συμμετείχαν στο τουρνουά “Georgi Milanov U10 cross ice hockey tournament 2016” που διεξήχθη το Σάββατο 19 Μαρτίου στη Sofia με συμμετοχή 10 παιδικών ομάδων από 3 χώρες.

Η ελληνική ομάδα με 4 νίκες τερμάτισε 1η στον Α’ όμιλο και αντιμετώπισε τις Ιrbis-skate Sofia (6-0), NSA Sofia (2-1), Lefski Sofia (2-0) και Metallurg Skopje (2-0), ενώ ήταν και η μοναδική αήττητη ομάδα με τέρματα 12-1.

Μετά το τουρνουά ακολούθησε skills-challenge με τον Παπαϊωάννου Νικόλα (IceGuardians) να τερματίζει 2ος στο “Stick handling slalom challenge” και τον Κουφόπουλο Γεώργιο (Iptameni) να τερματίζει επίσης 2ος στο “Skating sprint challenge”

Το Σάββατο το βράδυ η ομάδα με την προσθήκη των μεγαλύτερων παιδιών U14 αγωνίστηκε με την αντίστοιχη ομάδα της Slavia Sofia, με την κούραση όμως των αθλητών από το πρωινό τουρνουά επήλθε η ήττα με σκορ 7-3 με πολύ καλή εμφάνιση.

Το πρωί της Κυριακής η Ελληνική ομάδα αντιμετώπισε και πάλι την ομάδα της Slavia Sofia, ηττήθηκε και πάλι όμως με 9-8 στην παράταση σε έναν εξαιρετικό αγώνα.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και πολλά μπράβο στους γονείς που στηρίζουν την προσπάθεια τους.
Πολύ θετικά μηνύματα από την απόδοση μεγάλων και μικρών παιδιών και υπόσχεση για περισσότερες αθλητικές διοργανώσεις.