Ελληνική Ομοσπονδία Xειμερινών Αθλημάτων | ΕΟΧΑ

Έλαμψαν τα αστέρια στο ΚΠΙΣΝ

Το βράδυ του Σαββάτο 1 Δεκεμβρίου 2018, έντεκα αθλητές μας του καλλιτεχνικού πατινάζ πλούτισαν το πρόγραμμα της εκδήλωσης του “Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος” ενόψει της έναρξης της χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Στην εκδήλωση αυτή, 15.000 περίπου επισκέπτες όλων των ηλικιών είδαν να ζωντανεύουν στο Πάρκο οι φωτεινές εγκαταστάσεις , το Παγοδρόμιο πάνω στο Κανάλι, τρία πανύψηλα έλατα στην Αγορά και 80 στολισμένα δέντρα .

Οι αθλητές μας παρουσίασαν τα  χορευτικά τους προγράμματα στον πάγο και ενθουσίασαν το κοινό με τις εντυπωσιακές φιγούρες τους, πραγματοποιώντας  μια άψογη επαγγελματική εμφάνιση!

Οικοδεσπότης  της βραδιάς ήταν ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιώργος Νανούρης, ο οποίος, μεταξύ των λοιπών στοιχείων του προγράμματος, παρουσίασε την ΕΟΧΑ με τους εμφανιζόμενους αθλητές μας και τους συλλόγους τους.

Οι αθλητές που πήραν μέρος ήταν:

 1. ΣΟΦΙΑ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥ (ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΕΛΑΙΩΝΑ)
 2. ΜΟΣΧΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ (ΑΒΑΝΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ)
 3. ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΤΑΡΑΝΔΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ)
 4. ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (ΤΡΙΑΙΝΑ)
 5. ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ (ΤΑΡΑΝΔΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ)
 6. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΟΝΙΔΑΚΗ (ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΕΛΑΙΩΝΑ)
 7. ΒΕΝΙΑ ΑΚΡΙΤΙΔΗ (ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΕΛΑΙΩΝΑ)
 8. ΜΑΡΙΑ ΦΑΤΟΥΡΟΥ (ΤΑΡΑΝΔΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ)
 9. ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΠΙΤΣΟΛΑ (ΤΑΡΑΝΔΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ)
 10. ΑΓΑΠΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕΑ (ΤΡΙΑΙΝΑ)
 11. ΚΟΡΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ (ΤΑΡΑΝΔΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ)

Η εκδήλωση διαφημίστηκε και παρουσιάστηκε σε πολλά sites στο ίντερνετ και στην τηλεόραση και καλύφθηκε με live streaming από το site του Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου.

Παρόμοια εκδήλωση από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα επαναληφθεί στις 29 Δεκεμβρίου στο ίδιο μέρος, όπου οι αθλητές μας θα έχουν άλλη μια ευκαιρία να παρουσιάσουν και να συγκινήσουν το κοινό με τα προγράμματά τους.

To Παγοδρόμιο σας περιμένει! ⛸ The Ice Rink awaits!

Gepostet von Stavros Niarchos Foundation Cultural Center am Samstag, 1. Dezember 2018

Πρωταγωνιστής ήταν το παγοδρόμιο, το οποίο επέστρεψε στο κανάλι περιμένοντας μικρούς και μεγάλους για δωρεάν φιγούρες στον πάγο.Εντυπωσιακά είναι και τα τρία πανύψηλα έλατα που στήθηκαν στην Αγορά, έτοιμα να δεχτούν τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν μέχρι τις αρχές του νέου χρόνου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα χορεύουν

 

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος-Ο απόλυτος προορισμός για τα Χριστούγεννα