Ελληνική Ομοσπονδία Xειμερινών Αθλημάτων | ΕΟΧΑ

Ελένη Ιωάννου

Ονομάζομαι Ιωάννου Ελένη και είμαι μαθήτρια της Γ Λυκείου. Γεννήθηκα στην Φλώρινα και έκτοτε ζω εδώ . Η πρώτη μου επαφή με τον αθλητισμό ήταν το 2008  με το άθλημα της ρυθμική γυμναστικής και έπειτα το 2011 ασχολήθηκα με το σκι και συγκριμένα το cross country ski ( langlauf).

Το 2012 εντάχθηκα στον Αθλητικό Όμιλο Φλώρινας (Α.Ο.Φ) ,με προπονητή τον κ. Τίτα Χρήστο. Οι προπονήσεις γίνονται στο Φράγμα Τριανταφυλλιάς όταν δεν υπάρχει χιόνι, ενώ την χειμερινή περίοδο γίνονται στο Χιονοδρομικό κέντρο Πισοδερίου, παράλληλα πραγματοποιούνται καθημερινές προπονήσεις ενδυνάμωσης και αντοχής στο γυμναστήριο. 

Το χειμώνα του 2017 συμμετείχα στους πανελλήνιους αγώνες όπου κατέκτησα την 2η θέση, επίσης την ίδια χρονιά κατέλαβα την 3η θέση σε βαλκανικούς αγώνες που διεξήχθηκαν στο Μαύροβο. Τον Φεβρουάριο του 2019 συμμετείχα στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας(EYOF) στην Βόσνια-Ερζεγοβίνη. Εκτός όμως από τις συμμετοχές μου στους αγώνες τον Σεπτέμβριο του 2019 συμμετείχα στο θερινό FIS CAMP στην Ιταλία.

Μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησης με τον αθλητισμό και με το συγκεκριμένο άθλημα ,δεν είναι απλά ένα χόμπι είναι κάτι το οποίο θέλω να ασχοληθώ και επαγγελματικά. Στόχος μου είναι να σπουδάσω Γυμναστική Ακαδημία (Τ.Ε.Φ.Α.Α) και να συνεχίσω να ασχολούμαι ενεργά με τον αθλητισμό.

 

 

Αρχεία [1]