Ελληνική Ομοσπονδία Xειμερινών Αθλημάτων | ΕΟΧΑ

Γκόγκου Αναστασία

Άρχισε το σκι στα 5 χρόνια της για διασκέδαση με τον πατέρα της και κατέληξε μέσα από το φυτώριο του Ε.Ο.Σ. Θεσσαλονίκης στην αθλητική ομάδα χιονοδρομίας του Συλλόγου.

Ξεκίνησε συστηματικές προπονήσεις  από το 2006 οι οποίες συνεχίζονται μέχρι και σήμερα, δίνοντας έναν διαρκή αγώνα για να ισορροπήσει τις υποχρεώσεις της ακαδημαϊκής ζωής με αυτές του πρωταθλητισμού.

Φοιτήτρια πια και μια από τις καλύτερες Ελληνίδες χιονοδρόμους, θα προσπαθήσει να συμμετάσχει σ’ όλες τις μεγάλες διεθνείς  διοργανώσεις της φετινής χρονιάς– παγκόσμια πρωταθλήματα Γυναικών και Νεανίδων – και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εκμεταλλευόμενη το προπονητικό πρόγραμμα της FIS για νέους αθλητές αλλά και την προετοιμασία με την εθνική ομάδα.

Για το μέλλον : “Μετά την συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων το 2012, το 2018  (Πιόνγιανγκ Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες)  είναι τόσο μακριά και ταυτόχρονα, τόσο κοντά στο μυαλό μου. Ελπίζω να είμαι σε καλή φυσική κατάσταση ώστε να μπορέσω να διεκδικήσω τη συμμετοχή μου σε αυτούς τους αγώνες.

 Αναστασιαyog44 ΓΚΟΓΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ_TRAINING IMG_5390MG_2609-copy