Ελληνική Ομοσπονδία Xειμερινών Αθλημάτων | ΕΟΧΑ

Καραμίχας και Τσακίρη πρώτευσαν στο Δίαθλο με τρέξιμο

Ο Καραμίχας Κλεάνθης ήταν ο νικητής του θερινού Διάθλου με τρέξιμο στην κατηγορία αντρών που πραγματοποιήθηκε στο Μέτσοβο την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου. Οι αθλητές του ΕΟΣ Μετσόβου είχαν μεγάλο συναγωνισμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά ο Κλεάνθης είχε πολύ καλή ημέρα στις βολές ( 2 ποινές) και άφησε στη δεύτερη θέση τον Αγγέλη Απόστολο και στην τρίτη τον Νάκα Γεώργιο.

Στις γυναίκες η Τσακίρη Παναγιώτα (ΕΟΣ Δράμας) είχε άλλη κλάση και δεν αντιμετώπισε προβλήματα από τις υπόλοιπες συναθλήτριες της. Η Τσουρέκα Χρύσα ήταν εξαιρετική στο τρέξιμο και κατάφερε να ξεπεράσει την τρίτη Τσακίρη Μαρία.

Ο Κυριαζής Δημήτρης του ΕΟΣ Βόλου ήταν ο πρώτος στην κατηγορία των εφήβων, ενώ και στις παιδικές κατηγορίες οι Τσουρέκας Νικόλαος και Παπάσης Παναγιώτης ήταν ένα κλικ από τους υπόλοιπους αθλητές. Στις κορασίδες πρώτευσαν οι Τζουβάρα Χαρίκλεια (ΕΟΣ Νάουσας) και Ζωγράφου Μιχαέλα (ΑΟ Φλώρινας).

Τέλος να σημειωθεί ότι πραγματοποιήθηκε και αγώνας προαγωνιστικής ηλικίας με τα φυτώρια του ΕΟΣ Μετσόβου και ΑΟ Φλώρινας να συμμετέχουν σε αγώνα δρόμου και σκοποβολής με αεροβόλο όπλο.

Αρχεία [1]