Ελληνική Ομοσπονδία Xειμερινών Αθλημάτων | ΕΟΧΑ

Μπέλη και Δρακωτός Κυπελλούχοι

Ο Αχχιλέας Δρακωτός και η Μαρία Μπέλη ήταν οι μεγάλοι νικητές του κυπέλλου θ. Διάθλου με τρέξιμο που διεξήχθε στο Μέτσοβο σήμερα (15.9.19), στις κατηγορίες παίδων και κορασίδων αντίστοιχα. Στους παίδες ο Αχιλλέας Δρακωτός ήταν ασυναγώνιστος για άλλη μια φορά, δεύτερος τερμάτισε ο Κωνσταντίνος Μέτσιος, ο οποίος ανέβηκε στο βάθρο των νικητών για πρώτη φορά και τρίτος ο Ευάγγελος Αθανασίου και αυτός έκανε σπουδαία εμφάνιση. Στις κορασίδες η Μαρία Μπέλη αυτή τη φορά ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου με τη Γεωργία Τσιάρκα να την ακολουθεί στη δεύτερη θέση και τη Λυδία Τσιάτσου να κάνει προσωπική υπέρβαση και τερματίζει τρίτη. 

Οι Ιωάννης Γεωργάκης και Χριστίνα Ρόζα επανέλαβαν την επιτυχία του αγώνα ρόλλερσκι και κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο στις κατηγορίες Παμπαίδων και Παγκορασίδων αντίστοιχα. Στους Παμπαίδες το ασημένιο μετάλλιο κέρδισε ο Συμεών Γεώργιος Τσομπάνης και το χάλκινο ο Περικλής Ρούκαλης. Στις Παγκορασίδες η Μαρία Βαδεβούλη, με πάθος για διάκριση, ανέβηκε στο βάθρο και κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο. Στην τρίτη θέση τερμάτισε η Γεωργία Τσιάρκα.    

Ο συγκεκριμένος αγώνας, πραγματοποιήθηκε με ειδικά όπλα laser για πρώτη φορά, ήταν εξαιρετικός από όλες τις απόψεις και ικανοποίησε τις προσδοκίες όλων των συντελεστών: αθλητών, προπονητών, θεατών και κυρίως της ΕΟΧΑ. Το θέαμα και συναγωνισμός καθήλωσαν τους θεατές και ενθουσίασαν του αθλητές.     


Αρχεία [1]