Ελληνική Ομοσπονδία Xειμερινών Αθλημάτων | ΕΟΧΑ

Με στόχο την απόλυτη ευστοχία

Στην τελική ευθεἰα πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2018 -19 βρίσκεται η εθνική ομάδα Διάθλου.  Οι Αγγέλης Απόστολος και Τσουρέκας Νικόλαος προετοιμάζονται στο Idre της Σουηδίας όπου θα διεξαχθεί από τις 26 Νοεμβρίου εως 2 Δεκεμβρίου 2018 o πρώτος αγώνας της χρονιάς, το IBU Cup1. Στην συνέχεια ο Απόστολης θα ακολουθήσει την σειρά των παγκοσμίων κυπέλλων με στόχο τη βελτίωση των επιδόσεων του και τη διεθνή καθιέρωση του στο υψηλότερο επίπεδο.  Ο Νίκος στοχεύει να ανεβάσει το αγωνιστικό του επίπεδο στα IBU Cups και να διακριθεί στους εφηβικούς αγώνες. 

Η Τσακίρη Μαρία βρίσκεται από χθες στο Obertilliach της Αυστρίας όπου για τρεις βδομάδες θα προετοιμάζεται για τα Junior IBU Cup 1 και 2. Μετά τις γιορτές θα ακολουθήσει τους συναθλητές της στα IBU Cups. Μεγάλος της στόχος τα παγκόσμιο και ευρωπαικό πρωταθλήματα νεανίδων, τα οποία θα διεξαχθούν Ιανουάριο και Μάρτιο 2019 αντίστοιχα.     

Κοινός στόχος συνολικά της ομάδας η πρόκριση όλων στο μεγαλύτερο αγώνα της περιόδου, το παγκόσμιο πρωτάθλημα αντρών γυναικών, θα διεξαχθεί στο Ostersund της Σουηδίας τις 7-17 Μαρτίου 2019, γεγονός που θα απογειώσει το ελληνικό Δίαθλο σε άλλα επίπεδα.