Ελληνική Ομοσπονδία Xειμερινών Αθλημάτων | ΕΟΧΑ

Σχετικά με τις δηλώσεις συμμετοχής σε αγώνες στο εξωτερικό

Σχετικά με το θέμα των δηλώσεων των αθλητών σε αγώνες στο εξωτερικό, και επειδή παρατηρούνται συχνά αρκετές παρατυπίες σε σχέση με το σχετικό άρθρο της εγκυκλίου των αλπικών αγωνισμάτων, σας υπενθυμίζουμε τα εξής βασικά σημεία:
1. Η δήλωση πρέπει να γίνεται εγγράφως και μόνο από το σωματείο, 7-10 ημέρες πριν την προθεσμία που έχει η ΕΟΧΑ για να στείλει τη δήλωση συμμετοχής στους διοργανωτές.
2. Για τυχόν ακύρωση συμμετοχής κάποιου αθλητή, θα πρέπει το σωματείο του (και μόνο) να στείλει email στην Ομοσπονδία, 48 ώρες πριν τον αγώνα.
Τέλος, επειδή παρατηρούνται πολλές ακυρώσεις συμμετοχής αθλητών τελευταίας στιγμής, θα σας παρακαλούσαμε να είστε προσεκτικοί κατά την επιλογή των αθλητών σας στη δήλωση συμμετοχής ώστε να μη χάνουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν άλλοι αθλητές που δεν είχαν αρχικά προκριθεί και επιπλέον να μην εκτίθεται η Ομοσπονδία στις Οργανωτικές Επιτροπές αγώνων στο εξωτερικό.

Για υπενθύμιση του κανονισμού, μπορείτε να δείτε συνημμένα το σχετικό άρθρο και παρακαλούμε να το τηρείτε ώστε να μην υπάρχουν συνέπειες.

Αρχεία [1]