Ελληνική Ομοσπονδία Xειμερινών Αθλημάτων | ΕΟΧΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΛΛ.ΠΑΤΙΝΑΖ 2019

Ο Παγοδρομικός Αθλητικός Σύλλογος Χαλκίδας “ΑΒΑΝΤΕΣ” σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην διοργάνωση που του ανατέθηκε από την ΕΟΧΑ του 1ου Κυπέλλου Ελλάδος Ατομικού Καλλιτεχνικού Πατινάζ στον πάγο που θα λάβει χώρα στις 30 και 31 Μαρτίου 2019 στο παγοδρόμιο “Athens Heart” της εταιρείας Ice Arena στην Αθήνα.

Παράλληλα, στις 30 Μαρτίου, πριν την έναρξη των αγώνων, θα διεξαχθούν και Τεστ Αρχαρίων και Προχωρημένων όπου αθλητές όλων των Σωματείων έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν εφόσον το επιθυμούν.

Παρακαλούμε τα Σωματεία που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στους Αγώνες και στα Τεστ, να αποστείλουν ηλεκτρονικά τις λίστες των εγγεγραμμένων αθλητών/τριων τους (Ονοματεπώνυμο, Κατηγορία Συμμετοχής, Τεστ και Ημ/νία Γέννησης) με ανανεωμένα δελτία ΕΟΧΑ και τακτοποιημένη την ασφάλισή τους έως και την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 ώστε να προβούμε άμεσα στις απαιτούμενες ενέργειες για την διοργάνωση των αγώνων.

Επισυνάπτονται η Προκήρυξη, οι Τεχνικοί Κανονισμοί των αγώνων και οι Κανονισμοί των ΤΕΣΤ Αρχαρίων & Προχωρημένων.

Ευελπιστούμε στην συμμετοχή σας και την άμεση ανταπόκρισή σας, εφόσον είναι δυνατόν αρκετά νωρίτερα από την οριστική ημερομηνία.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή/και διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνείτε με τον σύλλογο.

Αρχεία [3]