Ελληνική Ομοσπονδία Xειμερινών Αθλημάτων | ΕΟΧΑ

Mε άνεμο ανανέωσης ξεκινά η περίοδος

Με νέους στόχους και φρέσκο υλικό θα προχωρήσουν τη φετινή περίοδο τα Βόρεια Αθλήματα. Αρχικά άλλαξε το σχήμα της Τεχνικής Επιτροπής που έγινε 3 μελής με τους Σμυρναίο Γ. (αντιπρόεδρος ΕΟΧ), Μπασματζίδης Ν. (π. αντιπρόεδρο ΕΟΧ) και Τουρέκας Τιμ. (Τεχ. Σύμβουλος) να κατευθύνουν και να διοικούν τα δύο αθλήματα. Παράλληλα δημιουργήθηκε μια νέα επιτροπή Ανάπτυξης στην οποία συμμετέχουν σχεδόν εκπρόσωποι από όλα τα ενεργά σωματεία. Σκοπός της επιτροπής είναι η αποδοτικότερη συνεργασία των σωματείων με την ΕΟΧ σε αναπτυξιακά θέματα.

Στο τεχνικό επιτελείο προστέθηκε ο Φάφαλης Ελευθέριος ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τους αθλητές των εθνικών ομάδων.  Έμφαση επίσης θα δοθεί στην επιμόρφωση των σωματειακών προπονητών με σεμινάρια στο εσωτερικό και εξωτερικό καθώς και συμμετοχή σε διεθνείς αποστολές των εθνικών ομάδων.

 

Στις προεθνικές ομάδες έμφαση θα δοθεί στις εφηβικές ομάδες και στους νέους αθλητές με στόχο την ανανέωση των εθνικών ομάδων και την ουσιαστική βελτίωση των επιδόσεων τους. Προετοιμασίες θα πραγματοποιηθούν όλοι την περίοδο κυρίως στο εξωτερικό με ένα ιδιαίτερα επίπονο πρόγραμμα δοκιμασιών, θερινών αγώνων, ρόλλερσκι και προπόνηση στο χιόνι.

 

Οι προ-εθνικές ομάδες Αντοχής και Διάθλου περιόδου 2011-12

 

Υπεύθυνοι Τεχνικοί: ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΦΑΦΑΛΗΣ΅ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Αθλητές

ΑΝΤΟΧΗ

Α. ΟΜΑΔΑ

1.     ΚΑΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (1989)

Β. ΟΜΑΔΑ

1.     ΜΠΟΥΜΠΑ ΜΑΡΙΑ (1993)

2.     ΠΑΠΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (1996)

3.     ΣΤΑΚΙΝΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ (1995)

4.     ΠΑΝΑΓΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ (1995)

 

ΔΙΑΘΛΟ

Α. ΟΜΑΔΑ

1.     ΚΑΡΑΜΙΧΑΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ (1988)

2.     ΤΣΑΚΙΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (1990)

Β. ΟΜΑΔΑ

1. ΑΓΓΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (1993)

2. ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (1994)

3. ΝΙΜΠΗΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (1995)

4. ΓΥΡΟΥΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ (1995)

5. ΚΙΟΥΡΚΕΝΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (1993)

6. ΤΟΥΠΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ (1994)