Ελληνική Ομοσπονδία Xειμερινών Αθλημάτων | ΕΟΧΑ

Τσουρέκας και Τσακίρη πρώτευσαν

Ο Νικόλαος Τσουρέκας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στον πρωτάθλημα ρόλλερρσκι που διεξήχθε στην Αμφίπολη τις 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρἰου 2017. Ο νεαρός αθλητής πήρε το χρυσό μετάλλιο  στο αγώνισματα των 3,75 χλμ ενώ τερμάτισε δεύτερος στην γενική κατατάξη του διεθνή αγώνα πίσω από τον παγκόσμιο πρωταθλητή Βούλγαρο Μπελομάτζεφ Στάνιμιρ. Στα 15 χλμ ο Απόστολος Αγγέλης ῾῾έκλεψε῾῾ το χρυσό μετάλλιο από τον Νικό Τσουρέκα με υπερπροσπάθεια στην γραμμή τερματισμού. Πρώτος στον διεθνή αγώνα ήταν και πάλι ο Μπελομάτζεφ Στάνιμαρ.

Στις γυναίκες στα 3,75 χλμ η Τσακίρη ήταν νικήτρια σε άλλη μια μεγάλη διοργάνωση με την Μαρία Ντάνου να την ακολουθεἰ στη δεύτερη θέση και τη Παρασκευή Λαδοπούλου να τερματίζει τρίτη. Η Παρασκευή Λαδοπούλου ήταν νικήτρια στα 10 χλμ και της αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια για την γενικότερη αγωνιστική της παρουσία τα τελευταία χρόνια.

Στους Παίδες ο Αθανασίου Αθανάσιος ήταν ο μεγάλος νικητής στα αγωνίσματα 3,75 και 5 χλμ ενώ στις κορασίδες τα χρυσά μετάλλια μοιράστηκαν η Στυλιανή Γιαννακοβίτη στα 3,75 χλμ και η Ιωάννα Κώτσαλου στα 5 χλμ.