Ελληνική Ομοσπονδία Xειμερινών Αθλημάτων | ΕΟΧΑ

Mετάλλια στο Ρόλλερσκι

Εντυπωσιακός ήταν ο απολογισμός της ομάδας σκι Αντοχής στο διεθνή αγώνα Ρόλλερσκι που διεξήχθε στο Κρούσεβο τις 27 και 28 Αυγούστου 2016. Στους αγώνες συμμετείχαν 40 περίπου αθλητές από τρείς χώρες.

Το Σάββατο 27 Αυγούστου, στο αγώνισμα των 12 χλμ Ανάβαση Ελεύθερη τεχνική της κατηγορίας Αντρών οι Καραμίχας Κλεάνθης και Τσουρέκας Νικόλαος τερμάτισαν στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα. Στην κατάταξη των Εφήβων (U18) του ιδίου αγωνίσματος ο Τσουρέκας Νικόλαος κατετάγει στη δεύτερη και ο Παπάσης Παναγιώτης στην τρίτη θέση. Στις Γυναίκες στα 5 χλμ Ανάβαση Ελεύθερη τεχνική η Νιμπήτη Γεωργία κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο και στην κατάταξη των Νεανίδων (U18) η Αναστασιάδου Ελίζα κατέλαβε την τρίτη θέση.
Την Κυριακή 28 Αυγούστου στο αγώνισμα των 3 χλμ Ελεύθερη τεχνική ο Τσουρέκας Νικόλαος κέρδισε άλλο ένα χάλκινο μετάλλιο στην γενική κατάξη και ένα χρυσό στην κατηγορία των Εφήβων (U18). Στο ίδιο αγώνισμα της κατηγορίας Γυναικών, η Αναστασιάδου Ελίζα τερμάτισε στην τρίτη θέση και ανέβηκε στο βάθρο των νικητριών για δεύτερη φορά.