Ελληνική Ομοσπονδία Xειμερινών Αθλημάτων | ΕΟΧΑ

Ξεχώρισαν οι μικροί

Πολυπληθέστατη και με πολύ καλή παρουσία ήταν η ελληνική αποστολή των αθλητών Δρ. Αντοχής στη Dvorista της Βοσνίας τις 19 και 20 Ιανουαρίου 2019. Οι αθλητές μας συμμετείχαν σε έξι κατηγορίες με αξιοσημείωτες επιδόσεις στις κατηγορίες κορασίδων 1 με την Τσιάρκα Μαρία Δήμητρα να κερδίζει δύο χρυσά μετάλλια σε ισάριθμα αγωνίσματα ελεύθερης τεχνικής. Επίσης δύο αργυρά μετάλλια κέρδισε ο Βασίλης Ροσενλής στην κατηγορία παίδων 1 στα αγωνίσματα ελεύθερης τεχνικής.  

Στην κατηγορία αντρών ο Κλεάνθης Καραμίχας είχε την καλύτερη επίδοση από την ελληνική αποστολή. Στο αγώνισμα των 10 χλμ ΕΛ, τερμάτισε στην όγδοη θέση με χρόνο 29:44,4 ενώ πέτυχε 147,05 βαθμούς FIS. 

Στις γυναίκες η Γεωργία Νιμπήτη ήταν η καλύτερη ελληνίδα και έδειξε πολύ βελτιωμένη απο τους αγώνες του Δεκεμβρίου. Τερμάτισε 4η και 5η σε διαδοχικά αγωνίσματα των 5 χλμ και βελτίωσε τη διεθνή της βαθμολογία με τους 146,68 και 154,40 βαθμούς FIS που πέτυχε. Γενικότερα όλες οι Ελληνίδες που συμμετείχαν βελτίωσαν τη διεθνή τους βαθμολογία συμπεριλαμβανομένων των Στυλιανή Γιαννακοβίτη και Νεφέλη Τίτα.