Ελληνική Ομοσπονδία Xειμερινών Αθλημάτων | ΕΟΧΑ

Χρυσά ο Αγγέλης και η Λαδοπούλου

Ο διεθνής αγώνας Ρόλλερσκι διεξάγεται στη Βέροια και Νάουσα από τις 27 εως και 29 Σεπτεμβρίου. Στα δύο πρώτα αγωνίσματα σπριντ 1500 μέτρα και 10.000 μέτρα ανάβαση με ελεύθερη τεχνική ο Απόστολος Αγγέλης κέρδισε τα χρυσά μετάλλια με πολύ καλές επιδόσεις. Την Παρασκευή στο Σπριντ ο πρωταθλητής μας είχε τον καλύτερο χρόνο αλλά στην τελική φάση μοιράστηκε το χρυσό μετάλλιο με τον Σέρβο Μίλος Μιλοβλαγιεβιτς αφού τερμάτισαν μαζί. Την επόμενη μέρα στο αγώνισμα των 10.000 μέτρων ανάβασης ο Αποστόλης ήταν πολύ ανώτερος από τους υπόλοιπους και κέρδισε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο. Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στα 12000 μέτρα ο Απόστολος φάνηκε καταπονοιμένος και δεν κατάφερε να επαναλάβει την επιτυχία των προηγούμενων ημέρων και αρκέστηκε στη δευτερη θέση πίσω από τον Σταύρε Γιάντα. 

Στις γυναίκες στο αγώνισμα του σπρίντ η Ιωάννα Κωτσάλου ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου και κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο. Στα 5000 μέτρα ανάβασης η Βούλα Λαδοπούλου ήταν σε ένα ακόμη αγώνα εξαιρετική και κέρδισε τις εντυπώσεις και το χρυσό μετάλλιο. Στα 65οο μέτρα, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, η πρωταθλήτρια από την Φλώρινα κατετάγει 2η με πολύ καλή επίδοση και κέρδισε ένα ακόμη μετάλλιο.

Στα 2500 μέτρα ανάβαση και στα 3200 μέτρα ελεύθερης τεχνικής στις κατηγορίες Παίδων και Κορασίδων ο ᾽᾽μόνιμος᾽᾽ πρωταθλητής Αχιλλέας Δρακωτός και η Μαρία Δήμητρα Τσιάρκα ήταν οι μεγάλοι νικητές αντίστοιχα.

 

 

 

 

Αρχεία [7]