Ελληνική Ομοσπονδία Xειμερινών Αθλημάτων | ΕΟΧΑ

Εντυπωσίασε η Λαδοπούλου και η ελληνική ομάδα

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Βούλα Λαδοπούλου στο αγώνισμα του σπριντ 1,2 μ. ΕΤ του διεθνή αγώνα Ρόλλερσκι που διεξήχθε στο Κρούσεβο σήμερα 23 Αυγούστου. Η Φλωρινιώτισσα αθλήτρια είχε και το δεύτερο καλύτερο χρόνο στην προκριματική φάση. Στην κατηγορία Αντρών, στο ίδιο αγώνισμα, την καλύτερη θέση από ελληνικής ομάδας κατέλαβε ο Γιώργος Αναστασιάδης ο οποίος τερμάτισε 4ος ενώ είχε και τον τρίτο καλύτερο χρόνο στην προκριματική φάση του αγωνίσματος. Στους αγώνες, οι οποίοι θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 25 Αυγούστου, συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες από τέσσερις χώρες.  

Το χρυσό μετάλλιο και επίδοση με ατομικό ρεκόρ πέτυχε η Βούλα Λαδοπούλου, τη δεύτερη ημέρα 24.8.19, στο αγώνισμα των 6 χλμ ανάβαση με ΕΤ. Ο χρόνος της ήταν 25:12,7 με συγκομοιδή 88,94 βαθμὠν FIS. Η συγκεκριμένη επίδοση της βελτιώνει τη διεθνή της βαθμολογία και την καθιερώνει σε βαλκανικό επίπεδο αφού κατάφερε να κερδίσει αθλήτριες με πολύ καλύτερους βαθμούς FIS. Στους άντρες στο αγώνισμα των 12,6 χλμ με ΕΤ ο Άγγελος Αντωνιάδης είχε την καλύτερη επίδοση, τερμάτισε έκτος, από τους έλληνες αθλητές.

To δεύτερο χρυσό μετάλλιο κέρδισε η Βούλα Λαδοπούλου και την τρίτη ημέρα των αγώνων στο αγώνισμα των 5 χλμ ΕΤ. Με χρόνο 20,41,8 και 88,94 βαθμούς εντυπωσίασε με την παρουσία της στο Κρούσεβο. Στην κατηγορία αντρών, ο Άγγελος Αντωνιάδης επιβραβεύτηκε για την προσπάθεια του με ένα ασημένιο μετάλλιο στα 10 χλμ ΕΤ με χρόνο 39:06,0.  

Στους παίδες και κορασίδες, στο αγώνισμα των 3 χλμ ΕΤ, ο Αχχιλέας Δρακωτός και η Τσιάρκα Μαρία ήταν άπιαστοι, ανέβηκαν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο αντίστοιχα και τις δύο ημέρες σε ισάριθμα αγωνίσματα.