Ελληνική Ομοσπονδία Xειμερινών Αθλημάτων | ΕΟΧΑ

H EOXA στην SPORΤEXPO

Η ΔΕΘ-HELEXPO με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού διοργανώνουν από τις 10 έως τις 13 Απριλίου 2019 τη SPORTEXPO, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, περίπτερα 17, 3, 2 και 16. Η είσοδος στην Έκθεση θα είναι δωρεάν για το κοινό τις ώρες 09:00-20:00, πλην Σαββάτου 13.4.19, 10:00-20:00.

Βασικοί στόχοι της έκθεσης είναι η γνωριμία με ερασιτεχνικά αθλήματα, η γνωστοποίηση στο ευρύ κοινό μη διαδεδομένων αθλημάτων, η ενημέρωση για τις εξελίξεις του κλάδου, η προβολή νέων αθλητικών ειδών και προϊόντων, η δημιουργία προϋποθέσεων για εμπορικές επαφές και συνεργασίες, η παρουσίαση ελληνικών περιοχών ως κέντρα αθλητικού τουρισμού, η διοργάνωση παράλληλων εκδηλώσεων καθώς και η δραστηριοποίηση των σχολικών μονάδων ώστε να συμβάλλουν ουσιαστικά στην ενεργοποίηση των μαθητών/τριών για συμμετοχή τους σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Σημαντικός σταθμός της Έκθεσης είναι η ανάδειξη της άθλησης για άτομα με αναπηρία με σκοπό την άρση των κοινωνικών αποκλεισμών.

Ανάμεσα στους στόχους της SPORTEXPO περιλαμβάνεται και η προβολή του έργου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και των προγραμμάτων της, καθώς και η παρουσία σε stand των ομοσπονδιών, των τοπικών επιτροπών και των ενώσεων αθλημάτων.

Η ΕΟΧΑ θα έχει το δικό της περίπτερο και θα εκπροσωπηθεί από τα σωματεία της Θεσσαλονίκης με την ευγενική χορηγία των VOREIA Siris & EΨΑ

https://sportexpo.helexpo.gr/sites/default/files/gfx/2019/20190319/SPORTEXPO2019_2.pdf