Ελληνική Ομοσπονδία Xειμερινών Αθλημάτων | ΕΟΧΑ

H Γενική Συνέλευση

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΟΧΑ στην Φλώρινα το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019 αφού τόσο η φιλοξενία του ΣΟΧ Φλώρινας όσο και οι εργασίες της Συνέλευσης κυμάνθηκαν σε υψηλά οργανωτικά επίπεδα και σε άριστο κλίμα. Στην συνέλευση παραβρέθηκαν 30 περίπου εκπρόσωποι από 15 σωματεία. 

Ο πρόεδρος της ΕΟΧΑ Γυρούσης Δημοσθένης, αφού ευχαρίστησε τους αθλητές, γονείς, στελέχη και σωματεία για την εποικοδομητική συνεργασία, έκανε τον απολογισμό της περιόδου 2018, τονίζοντας την προσαρμογή της ΕΟΧΑ στα νέα οικονομικά δεδομένα, την αύξηση του αριθμού των αθλητών στο εθνικό πρωτάθλημα και την αγωνιστική εξέλιξη των αθλητών των εθνικών ομάδων. 

Με τη σειρά της η ταμίας της ΕΟΧΑ Στάμου Σπυριδούλα έκανε τον οικονομικό απολογισμό και παρουσίασε τον προϋπολογισμό της νέας περιόδου, στον οποίο τα ποσοστά στο αθλητικό σκέλος αγγίζουν το 80%. 

Παράλληλα έγινε η παρουσίαση της προσαρμογή κάποιων άρθρων του καταστατικού στο νέο αθλητικό νόμο. Η Γ.Σ. ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση από τους Γιώργο Σμυρναίο, αντιπρόεδρο της ΕΟΧΑ και Τιμολέων Τσουρέκα, Τεχν. Σύμβουλο ΕΟΧΑ, των τροποποιήσεων των κανονισμών των αθλημάτων των Καλ. Πατινάζ και Δρ. Αντοχής αντίστοιχα.   

Οι απολογισμοί του 2018, ο προϋπολογισμός του 2019 καθώς και οι κανονισμοί υπερψηφίστηκαν από τα σωματεία που παραβρέθηκαν.