Ελληνική Ομοσπονδία Xειμερινών Αθλημάτων | ΕΟΧΑ

Κωδικοί FIS

ΘΕΜΑ: Κωδικοί FIS 2010-2011 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι, σύμφωνα με την οδηγία της FIS, οι κωδικοί FIS των αθλητών μετά την ανανέωσή τους παραμένουν οι ίδιοι. Σας στέλνουμε συνημμένη την ονομαστική λίστα της FIS με όλους τους ενεργοποιημένους μέχρι σήμερα κωδικούς FIS.

Παρακαλούμε πολύ να μας ενημερώσετε μέχρι 20/12/2010 για ποιους από τους αθλητές του Συλλόγου σας που βρίσκονται στη συνημμένη λίστα ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ την ανανέωση του κωδικού FIS, σημειώνοντας στη φόρμα που επισυνάπτεται ονοματεπώνυμο και κωδικό FIS. Σε περίπτωση που δε στείλετε κάποια ενημέρωση για απενεργοποίηση κωδικού, μετά την 31/12/2010 οι σύλλογοι θα χρεωθούν αυτόματα για όλους τους κωδικούς των αθλητών τους που βρίσκονται στη λίστα.

Σχετικά με την εγγραφή νέων αθλητών, σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία των νέων αθλητών στη συνημμένη φόρμα (ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, το άθλημα στο οποίο ανήκει ο αθλητής). Το όνομα θα πρέπει να αναφέρεται όπως αυτό αναγράφεται στο δελτίο ταυτότητας.Η εγγραφή νέων κωδικών FIS μπορεί να γίνει καθόλη τη διάρκεια του έτους. Η χρέωση είναι 20 ευρώ για κάθε ανανέωση ή νέα εγγραφή κωδικού FIS για όλα τα αθλήματα. Επίσης, σας διαβιβάζουμε τη «δήλωση του αθλητή» της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας και σας γνωρίζουμε ότι είναι υποχρεωτικό να υπογραφεί από κάθε νέο αθλητή που ζητά καινούριο κωδικό F.I.S. για να τρέξει σε διεθνείς αγώνες. Παρακαλούμε λοιπόν, μαζί με την αίτηση του σωματείου σας, να μας αποστείλετε υπογεγραμμένη τη «δήλωση του αθλητή» για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν νέο κωδικό. 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς, 

       Ο Πρόεδρος                          Η Γεν. Γραμματέας  

 ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΓΥΡΟΥΣΗΣ           ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΤΑΜΟΥ