Ελληνική Ομοσπονδία Xειμερινών Αθλημάτων | ΕΟΧΑ

2ο Κύπελλο Παίδων Κορασίδων

https://www.facebook.com/search/top/?q=pavlos%20tripodakis%20filmography&epa=SEARCH_BOX

Τις 2 και 3 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το 2ο Κύπελλο Ελλάδος Παίδων Κορασίδων στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Παρνασσού. Οι εξαιρετικές χιονοδρομικές συνθήκες ευνόησαν την ομαλή διαξαγωγή του αγώνα και βοήθησαν τους αθλητές και αθλήτριες να ξεδιπλώσουν τις δεξιότητες τους στο χιόνι και τους θεατές να απολαύσουν το πλούσιο θέαμα.    

Στην κατηγορία των Π2 ο Δημήτριος Ασβεστάς ήταν καταπληκτικός στα δύο αγωνίσματα και δίκαια ανέβηκε δύο φορές στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου να λάβει τα δύο χρυσά μετάλλια. Τη δεύτερη θέση κέρδισαν οι Αστέρης Μπάκας στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης (GS) και ο  Ιωάννης Πρωτοψάλτης στην τεχνική κατάβαση (SL). O Θεόδωρος Χαλκίδης πέτυχε να κερδίσει δύο χάλκινα μετάλλια σε ισάριθμα αγωνίσματα.

Στην κατηγορία Κ2 και στο αγώνισμα του GS η Ευανθία Αικατερίνη Τρούπκου ήταν εξαιρετική και στις δύο διαδρομές και τέρματισε στην πρώτη θεση. Η Ευριδίκη Δημητρώφ και η Ελένη Θωμοπούλου τερμάτισαν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα, στο ίδιο αγώνισμα. Στο αγώνισμα του SL η Μαρία Νικόλ Καλτσογιάννη ήταν η πιο γρήγορη αθλήτρια και τις δύο διαδρομές και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου με σχετική ευκολία. Την ακολούθησαν στη δεύτερη θέση η Μαρία Ακριβή Μουδιώτη και στην τρίτη η Ευαγγελία Κιτσοπούλου. 

Στην Κατηγορία Π1, ο απόλυτος νικητής ήταν ο Γιάννης Σκαλτινιώτης αφού πέτυχε να κερδίσει τα δύο χρυσά μετάλλια σε ισάριθμα αγωνίσματα. Τις δύο άλλες θέσεις στο βάθρο μοιράστηκαν οι Νικόλαος Γιαννάκης και Απόστολος Βουγιούκας. Ο πρώτος κέρδισε το ασημένιο στο αγώνισμα του GS και το χάλκινο μετάλλιο στο SL, ενώ ο δεύτερος τερμάτισε στη δεύτερη θέση στο αγώνισμα του SL και στην τρίτη στο αγώνισμα του GS.     

Στην κατηγορία Κ1 η Ραφαηλία Παλάτζα και η Ρεγγίνα Ελευθερία Καλτσογιάννη  μοιράστηκαν τα χρυσά μετάλλια στα αγωνίσματα GS και SL αντίστοιχα. Επιπλέον η αθλήτρια του ΕΟΣ Λάρισας Παλάντζα κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα του SL και η συναθλήτρια της Σταματία Ζίκου τερμάτισε στην 3η θέση.  H αθλήτρια του ΕΟΣ Βόλου Καλτσογιάννη κέρδισε το χάλκινο στο αγώνισμα του GS με την Θεοπίστη Γεωργιάδη να τερματίζει στη δεύτερη θέση.