Ελληνική Ομοσπονδία Xειμερινών Αθλημάτων | ΕΟΧΑ

1ο Κύπελλο Ελλάδος Π-Κ

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας 1ο  ΚΥΠ Π1-Κ1 και Π2-Κ2 που θα γίνονταν στον ΛΑΙΛΙΑ ΣΕΡΡΩΝ μεταφέρεται στην ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ  με οργανωτή των ΧΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ στις ίδιες ημερομηνίες δηλαδή 22 και 23 Ιανουαρίου 2022.

Η ανακοίνωση γίνεται από σήμερα ώστε οι ομάδες των σωματείων να μεριμνήσουν για την διαμονή τους εγκαίρως.

Οι δηλώσεις συμμετοχών όπως θα αναφέρει και η προκήρυξη του αγώνα που θα ακολουθήσει σύντομα, θα πρέπει αυστηρά να μεριμνήσουν τα σωματεία ώστε να γίνουν εγκαίρως, και μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ 20/12 και ώρα 15:00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: asiminaeox@hotmail.com και μαζί να αποσταλεί σκαναρισμένο το ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ του κάθε αθλητή. Συμμετοχές εκτός χρόνου ή που δεν συνοδεύονται από το δελτίο υγείας του αθλητή ΔΕΝ θα γίνουν δεκτές σε καμία περίπτωση.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι για την κλήρωση των παίδων κορασίδων που κατά την περσινή χρονιά ήταν στην κατηγορία των Π1-Κ1 και λόγω του ότι πέρσι δεν έγινε ο αγώνας της Τεχνικής Κατάβασης ( SL ) της κατηγορίας – θα χρησιμοποιηθεί η βαθμολογία τους από την Γιγαντιαία Τεχνική Κατάβαση ( GS ) και για τα δύο αγωνίσματα .

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν στην ομάδα  WhatsApp https://chat.whatsapp.com/JdxAvbMgFcaFkIWRq1jg9d  στην οποία θα γίνονται οι ενημερώσεις πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα.

Image-1 (2).jpg