Ελληνική Ομοσπονδία Xειμερινών Αθλημάτων | ΕΟΧΑ

Τηλεδιάσκεψη με τις Σχολές

Μια ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία της Ε.Ο. Χειμερινών Αθλημάτων

Στα πλαίσια υλοποίησης της βούλησης της Ομοσπονδίας για ευρεία συνεργασία με όλους όσους έχουν σαν αντικείμενο την εκπαίδευση στα αθλήματα της χιονοδρομίας καθώς επίσης και την από κοινού αντιμετώπιση προβλημάτων που αφορούν στα αθλήματα και γενικότερα την λειτουργία μας στους χώρους των χιονοδρομικών κέντρων, διοργανώθηκε τηλεδιάσκεψη  με τα στελέχη της ΕΟΧΑ Γιώργο Νικητίδη, πρόεδρο – Γιάννη Μαρμαρέλη, έφορο Αλπικών Αγωνισμάτων και Τιμολέων Τσουρέκα, τεχνικό σύμβουλο και 21 υπεύθυνους σχολών και ακαδημιών χιονοδρομίας της χώρας μας.

Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης, εκπροσωπώντας την Ένωση Προπονητών & Εκπαιδευτών Χιονοδρομίας οι κ. Γιώργος Αραχωβίτης, πρόεδρος και Δημήτρης Βαραλής, γεν. γραμματέας.

Αντικείμενο της τηλεδιάσκεψης  ήταν η ανταλλαγή απόψεων, η συγκέντρωση προτάσεων και η διαμόρφωση του πλαισίου συνεργασίας της ΕΟΧΑ με όλες τις σχολές και ακαδημίες χιονοδρομίας που απώτερο στόχο θα έχει την προώθηση της ανάπτυξης του χιονοδρομικού τουρισμού (αθλητισμού και αναψυχής) .

Παράλληλα επισημάνθηκαν, τόσο τα βασικά προβλήματα που απασχολούν τις σχολές και στα οποία μπορεί η Ομοσπονδία να είναι συμπαραστάτης, όσο και τα σημεία στα οποία οι σχολές μπορούν να υποστηρίξουν τους σκοπούς της ΕΟΧΑ.

Όλοι ανεξαιρέτως οι συμμετέχοντες επισήμαναν την σπουδαιότητα αυτής της πρωτοβουλίας της Ομοσπονδίας και δήλωσαν απερίφραστα την στήριξή τους σε αυτή την προσπάθεια.