Ελληνική Ομοσπονδία Xειμερινών Αθλημάτων | ΕΟΧΑ

Λαμπερά αστέρια

Στο Κύπελλο ΠΑΜ ΠΑΓ που διεξήχθε τις 23 και 24 Φεβρουαρίου 2019 στο Ελατοχώρι, οι αντιξιότητες ήταν πολλές και τις δύο ημέρες, αλλά το πάθος και η ενέργεια των αθλητών και των οργανωτών περίσσευαν και πέτυχαν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα αγωνιστικά και οργανωτικά. 

Οι αθλητές του ΕΟΣ Λάρισας ήταν πραγματικά αστέρια και μοιράστηκαν όλα τα μετάλλια στην κατηγορία των Παμπάιδων. Ο Βασίλης Παλάντζας ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και στα δύο αγώνισματα. Στο αγώνισμα του combi οι Δημήτριος Αγοραστίδης και Σωκράτης Γουργιώτης  μοιράστηκαν τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο αφού τερμάτισαν με τον ίδιο χρόνο. Στο αγώνισμα του GS o πρώτος είχε καλύτερο χρόνο (1:06,93) και κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο με τον συναθλητή του να τερματίζει στην τρίτη θέση.

Στις γυναίκες η Ουρανία Ντούσκου και η Ελένη Ζίκου ήταν οι αθλήτριες που ανέβηκαν δύο φορές στο βάθρο των νικητριών, αφού κέρδισαν από ένα χρυσό και ένα χάλινο μετάλλιο στα αγωνίσματα Combi και GS αντίστοιχα. Στο αγώνισμα του combi δεύτερη τερμάτισε η Άννα Σμπίλλη και στο GS η Ευαγγελία Σκλατινιώτη.   

Αρχεία [4]