Ελληνική Ομοσπονδία Xειμερινών Αθλημάτων | ΕΟΧΑ

Η Γενική Συνέλευση

EOX LOGO

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΟΧ στην Φλώρινα το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 αφού τόσο η φιλοξενία του ΣΟΧ Φλώρινας όσο και οι εργασίες της Συνέλευσης κυμάνθηκαν σε υψηλά οργανωτικά επίπεδα και σε άριστο κλίμα. Στην συνέλευση παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι, εκτός των 19 σωματείων και της ΕΟΕ Κατσιαδάκης Εμ. (γεν γραμματέας) και Κατσώρας Βασίλειος, οι οποίοι απεύθυναν και χαιρετισμό.

Ο πρόεδρος της ΕΟΧ Γυρούσης Δημοσθένης, αφού ευχαρίστησε τους αθλητές, γονείς, στελέχη και σωματεία για την εποικοδομητική συνεργασία, έκανε τον απολογισμό της περασμένης περιόδου. Τονίζοντας τόσο τα αρνητικά: τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε το ΔΣ και τη μείωση του αριθμού των αθλητών στο εθνικό πρωτάθλημα. Όσο και τα θετικά: την αγωνιστική εξέλιξη των αθλητών των εθνικών ομάδων και την προσαρμογή της ΕΟΧ στα νέα οικονομικά δεδομένα. Επίσης αναφέρθηκε στον προγραμματισμό, που βρίσκετε σε εξέλιξη, και τους φιλόδοξους αθλητικούς στόχους της νέας περιόδου.

Με τη σειρά του ο ταμίας της ΕΟΧ Νικητίδης Γεώργιος έκανε τον οικονομικό απολογισμό και παρουσίασε τον προϋπολογισμό της νέας περιόδου, στον οποίο τα ποσοστά στο αθλητικό σκέλος αγγίζουν το 80%. Οι απολογισμοί του 2013 και ο προϋπολογισμός του 2014 υπερψηφίστηκαν από τα σωματεία που παραβρέθηκαν.