Ελληνική Ομοσπονδία Xειμερινών Αθλημάτων | ΕΟΧΑ

Βασιλείου και Τσιτσέλη κέρδισαν το χρυσό

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα στο Βίτσι δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων Κορασίδων τις 7-8/3/2015 με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί μόνο το αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης. Παρά τις αντιξοότητες οι μικροί χιονοδρόμοι ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα και υπερέβαλαν σε ζήλο και πάθος για διάκριση.  Στους παίδες, οι αθλητές του ΣΧΟ Καστοριάς  Αναστάσιος Βασίλειου  και Δημήτρης Δημητριάδης διεκδίκησαν υπό ίσους όρους το χρυσό μετάλλιο και με το πρώτο, χάρη στην εξαιρετική δεύτερη διαδρομή, να κερδίζει τον αγώνα. Στις κορασίδες, οι Στεφανία Τσιτσέλη (ΓΡΕ) και Φάνη Μαρμαρέλη (ΣΕΡ) είχαν από μια πολύ καλή διαδρομή με την αθλήτρια των Γρεβενών να κερδίζει τελικά στις λεπτομέρειες την πρώτη θέση.

Στους μικρούς παίδες και πάλι τα Γρεβενά, με τον Αθανάσιο Τσιτσέλη να κάνει εξαιρετική παρουσία, ανέβηκαν στο βάθρο του πρώτου νικητή, ενώ στις μικρές κορασίδες ο Βόλος χάρη στην πολλά υποσχόμενη Σοφία Αγιώτη Γεωργούλα δεν έχασε το χρυσό μετάλλιο. Το μεγάλο φαβορί η Μαρία Ελένη Τσιοβόλου είχε μια καταπληκτική πρώτη διαδρομή αλλά δεν ολοκλήρωσε τη δεύτερη διαδρομή με αποτέλεσμα να μην πάρει κατάταξη.

Η συνέχεια του Πρωταθλήματος θα δοθεί το επόμενο Σάββατο 14 Μαρτίου στο Πήλιο με το αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης και με τους αθλητές να έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς …

pak pk paxpk