Ελληνική Ομοσπονδία Xειμερινών Αθλημάτων | ΕΟΧΑ

Ανάθεση διοργάνωσης πρωταθλήματος

Η Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων βρίσκεται σε διαδικασία διερεύνησης της πιθανότητας ανάθεσης των διοργανωτικών διαδικασιών των αγώνων του Εθνικού Πρωταθλήματος Χιονοδρομίας σε ιδιώτη (επιχείρηση με σχετικό αντικείμενο) με σύμβαση έργου.
Προκειμένου να ολοκληρωθεί η διερεύνηση αυτή και να καλυφθεί κάθε πτυχή του θέματος πριν συνταχθεί η σχετική προκήρυξη, παρακαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο καθώς και κάθε φίλαθλο ή στέλεχος του αθλήματος να μας αποστείλει σχετικές προτάσεις, που θα μπορούν να οδηγήσουν στην όσο το δυνατό λεπτομερέστερη περιγραφή των όρων συνεργασίας της ομοσπονδίας με τον πιθανό ανάδοχο, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο διοργανωτικό αποτέλεσμα προς όφελος των αθλητών και των σωματείων μας.
Στην συνέχεια το θέμα θα συζητηθεί στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και θα ακολουθήσει η σύνταξη της προκήρυξης και η σχετική ενημέρωση.
 
Ενδεικτικά, τα αντικείμενα που πρόκειται να ανατεθούν είναι :
  • η παραλαβή – αποθήκευση – συντήρηση και μεταφορά του υλικού των αγώνων (αριθμοί σειράς αθλητών, χρονόμετρα, φωτοκύτταρα, καλώδια, πόρτες, δίχτυα, μπάρες αφετηρίας-τερματισμού, κλπ) που θα χορηγηθεί από την ΕΟΧΑ
  • το στήσιμο του αγωνιστικού στίβου (με την υποστήριξη του διοργανωτή συλλόγου), οι δοκιμές και η απρόσκοπτη λειτουργία του εξοπλισμού κατά την διάρκεια του αγώνα
  • η παρουσία των απαραίτητων στελεχών του ανάδοχου κατά την διεξαγωγή του εκάστοτε αγώνα, με τις υποχρεώσεις που θα προσδιοριστούν επακριβώς (συντήρηση στίβου, ντελαπάζ, κλπ)
  • η χρονομέτρηση με στέλεχος (χρονομέτρη) πιστοποιημένο από την ΕΟΧΑ
  • η έκδοση, εκτύπωση, αποστολή των αποτελεσμάτων του εκάστοτε αγώνα
  • η συγκέντρωση και η μεταφορά του υλικού μετά από κάθε  αγώνα 
  • η καταγραφή και η παράδοση του εξοπλισμού στην αποθήκη της ΕΟΧΑ μετά το τέλος του πρωταθλήματος
Στις προτάσεις μπορούν να συμπεριλαμβάνονται επιπρόσθετα αντικείμενα, δεδομένου ότι τα παραπάνω αναφέρονται ενδεικτικά και όχι περιοριστικά.
Παρακαλούμε πολύ οι προτάσεις να αποσταλούν μέχρι την Πέμπτη 08.11.2018 στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις του Γεν. Γραμματέα και του Τεχν. Συμβούλου της ΕΟΧΑ secr.gen@eoxa.gr  &. ttsourek@eoxa.gr )