Ελληνική Ομοσπονδία Xειμερινών Αθλημάτων | ΕΟΧΑ

Πρόσφεραν θέαμα

Έντονος ήταν ο συναγωνισμός μεταξύ των αθλητών στο 3ο Κύπελλο Παίδων Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο ΧΚ Καλαβρύτων τις 17, 18 και 19 Φεβρουαρίου 2018. Στην κατηγορία των Παίδων ο Μαρμαρέλης Χρήστος ήταν εντυπωσιακός και κέρδισε δύο χρυσά στα αγωνίσματα της Γιγαντιαίας και Τεχνικής κατάβασης και ένα χάλκινο μετάλλιο στο 2ο γιγαντιαίο. Ο Σεραίος αθλητής είναι πρώτος στη γενική βαθμολογία του κυπέλλου 2018. Ο Αθανάσιος Τσιτσέλης με να χρυσό στο γιγαντιαία και δύο αργυρά μετάλλια στα αγωνίσματα της Γιγαντιαίας και Τεχνικής κατάβασης είχε ένα εξαιρετικό απολογισμό. Οι Δημήτριος Ασβεστάς και Αστέριος Μπάκας ανέβηκαν επίσης στο βάθρο και κέρδισαν εκτός από τα μετάλλια τις εντυπώσεις με την αγωνιστική τους παρουσία.

Στις Κορασίδες ο συναγωνισμός ήταν πολύ έντονος και τρεις διαφορετικές αθλήτριες μοιράστηκαν τα χρυσά μετάλλια σε διαδοχικά αγωνίσματα: Η Αριάδνη Έττλη στο γιγαντιαίο, η Μαρία Νικόλ Καλτσογιάννη στην τεχνική κατάβαση και η Φερενίδου Αναστασία στο 2ο γιγαντιαίο. Επίσης ακόμη τέσσερις διαφορετικές αθλήτριες ανέβηκαν στο βάθρο και μοιράστηκαν τα υπόλοιπα μετάλλια.

Στους μικρούς Παίδες ο Βασίλειος Κορόλης ήταν νικητής στα δύο αγωνίσματα, με τον Δημήτριο Σωτηρόπουλο να κερδίζει τον τρίτο αγώνα (2ο γιγαντιαίο). Στις μικρές Κορασίδες η Ευριδίκη Δημητρώφ ανέβηκε δυο φορές στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και με την Άννα Ασβεστά να κατακτά ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο σε ισάριθμα αγωνίσματα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης.